Bij Autoservice FERID is uw Auto in goede handen!

Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Bij een onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan de remmen maar ook eventuele storingen aan de airbags vallen hieronder. Daarnaast is het ook belangrijk om te zien of de motor nog loopt zoals deze zou moeten lopen. Belangrijke onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters, lambdasondes. Ook olie en andere vloeistoffen worden tijdens een 'beurt' gecontroleerd en, waar nodig, bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting (koelvloeistof) voorkomen.
Zomer- of wintercheck

Veel mensen laten het onderhoud van hun auto samenvallen met de vakantieperiode. En dat is ook logisch, omdat u dan geen zin heeft in pechgevallen. U moet echter de seizoenen voor zijn.

Zo is het van essentieel belang dat u voor de winter uw auto klaarmaakt, zodat deze bestand is tegen sneeuwbuien en vriestemperaturen. Denk hierbij aan winterbanden, een nieuwe accu, of vriesbestendige ruitenwisservloeistof.

Maar ook de zomer vraagt om de nodige aandacht. In de zomer, als u onderweg bent naar u vakantiebestemming, doet u veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. Maar een schone lucht, veroorzaakt door pollenfilters, is ook erg belangrijk.

Een defect aan uw auto is nooit prettig. Het zorgt voor onverwachte kosten en bovendien moet u uw auto ook nog voor een bepaalde duur missen. Autoservice FERID voert de reparatie vakkundig en zo snel mogelijk uit!

Ook nemen wij de auto van u over in geval van schade, en zorgen van de afwikkeling met de verzekering totdat de auto na reparatie weer helemaal als nieuw aan u wordt afgeleverd.

Laat uw voertuig seizoen- en vakantieklaar maken en maak vandaag nog een afspraak.